Banner sub header stanga

All Shoes

Home
Coregrafa Baczó Tünde: „Cel mai greu lucru pe scenă este lucrul cu tine însuți”
de: Raul Bastean Interviu

După ce am vizionat, în urmă cu ceva timp, spectacolul de teatru-dans 7 /7 de la Teatrul Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” din Timișoara, am spus că e momentul oportun să o abordez pe coregrafa Baczó Tünde pentru a purta o discuție despre acest proiect și despre activitatea ei din lumea teatrului. Aflată, la acest proiect teatral, în tripla ipostază de coregraf, regizor și actor, Baczó Tünde propune spectatorilor parcurgerea a șapte secvențe din viața omului, de la copilărie până la bătrânețe, plecând de la experiențe personale, cu o sinceritate nudă trecută prin propriul filtru artistic.

Ultimele articole
RECOMANDĂRI
Teatru O furtuna la Teatrul National Craiova

Tradiţia obligă ca la sfârşit de an să treci pragul celor dragi şi să petreceţi împreună momente speciale. TNCMS aşteaptă vizita musafirilor cu...

MAI MULTE
Teatru Programul lunii ianuarie la Teatrul Tamasi Aron

Programul lunii ianuarie la Teatrul Tamasi Aron

MAI MULTE
Teatru Premiera la Teatrul Evreiesc de Stat

PREMIERĂ OFICIALĂ: Luni, 22 decembrie 2014, ora 19.00, Palatul Național al Copiilor

MAI MULTE
Film Regizorul Robert Dornhelm vine la proiecția filmului său

Regizorul Robert Dornhelm va fi prezent la București în cadrul proiectului „După 25 de ani“, realizat, sub egida EUNIC, de Institutul Cultural Român în parteneriat cu Forumul Cultural Austriac, Asociația Culturală Musikforum Europa, Sub înaltul patronaj al Ambasadei Republicii Austria la București și al Consulatului Onorific al Republicii Austria la Timișoara, în colaborare cu Goethe-Institut, Centrul Ceh, Institutul Polonez, cu sprijinul BCR. 

MAI MULTE
         
         
         
Banner sub stiri home
 Banner sub stiri home Banner sub stiri home Banner sub stiri home
Avocati Cluj
Contacte teatre


View Contacte Teatre in a larger map

VIDEO
Colorand griul