Banner sub header stanga

All Shoes

Home
Certăreţi, luptători, şahişti şi pacifişti
de: Zoltan Ardelean Opinii

Unul dintre sloganele cel mai des folosite când vrem să ne motivam copiii, partenerii, soţii, subalternii, pacienţii, clienţii este „Viaţa e o luptă”. Şi dă-i, şi luptă… Deseori, acest îndemn pică pe urechi înfundate, mai ales dacă vorbim cu un adolescent leneş, care tocmai s-a trezit după o noapte de club şi nu are chef să mai înveţe pentru olimpiada de săptămâna viitoare. 

Ultimele articole
RECOMANDĂRI
Arte vizuale Atelier de pictură în acuarelă la Fundația Calea Victoriei

Fundatia Calea Victoriei organizeaza miercuri 29 octombrie, de la ora 19:00, Atelierul de Pictura in Acuarela, cu Maria Balan, artist plastic.

MAI MULTE
Carte Lansare de carte la Cărtureşti Cluj: Fascismul european 1918-1945. Ideologie, experimente totalitare şi religii politice (editor Constantin Iordachi)

Volumul, publicat pentru prima dată în limba engleză sub titlul Comparative Fascist Studies: New Perspectives (London: Routledge, 2009, 2010), oferă o perspectivă critică asupra principalelor dezbateri academice privind fascismul din ultimele decenii. Volumul este structurat în trei părţi, care corespund unor metode şi niveluri de comparaţie distincte.

MAI MULTE
Film Inima cinemaului documentar bate la Sibiu, din 6 octombrie!

Inima cinemaului documentar bate la Sibiu începând de luni, 6 octombrie 2014, la cel mai important festival de profil din România și din Europa Centrală și de Est - Astra Film Festival.

MAI MULTE
         
         
         
Banner sub stiri home
 Banner sub stiri home Banner sub stiri home Banner sub stiri home
Avocati Cluj
Contacte teatre


View Contacte Teatre in a larger map

VIDEO
Colorand griul