Banner sub header stanga

All Shoes

Home
Solitaritate, prezență salutară la Avignon 2014
de: Cristina Modreanu Cronica teatrului contemporan

Luna iulie a marcat un moment important pentru teatrul românesc: din 1996, când Silviu Purcărete a prezentat Danaidele aici, nici un regizor român și nici un teatru din România nu a mai fost inclus în programul oficial al Festivalului de la Avignon până anul acesta. După 18 ani în care am fost prezenți doar din când în când în secțiunea Off, spectacolul Solitaritate, scris și regizat de Gianina Cărbunariu și produs de Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu, a fost inclus în secțiunea IN a primei ediții curatoriate de actorul, dramaturgul și regizorul Olivier Py, fost director al Odeon Theatre de l’Europe din Paris.

 

Ultimele articole
RECOMANDĂRI
Teatru Americanul Eli Simon şi Alexandru Dabija deschid stagiunea la TN Cluj

În noua stagiune 2014/2015, Teatrul Naţional din Cluj-Napoca propune un set de evenimente şi spectacole variate, venind în întâmpinarea dorinţelor şi exigenţelor publicului teatral clujean.

MAI MULTE
Film Întâlnire cu România la Astra Film Sibiu, 2014

Cea de-a XXI-a ediție a Astra Film Festival, care va avea loc între 6 și 12 octombrie 2014 la Sibiu, prezintă o selecție a celor mai recente documentare filmate în România, de autori români și străini, reprezentând o radiografie a societății românești din perioada comunistă până în prezent. Filmele abordează subiecte sensibile actuale și episoade istorice controversate.

MAI MULTE
Muzica QuartFest: Primul festival de cvartete din România va avea loc la Cluj, între 29 şi 31 august

Pentru că iubim tare mult muzica bună şi suntem îndrăgostiţi de Cluj şi oamenii săi, ne-am hotărât să facem aici primul festival din România dedicat cvartetelor de coarde. Ne mai plac şi ieşirile în aer liber, aşa că îl facem în Iulius Parc, între 29 şi 31 august. Vor fi 3 seri în care ne vom bucura împreună de o atmosferă relaxată şi de concerte care mai de care: de la valsuri clasice până la jazz şi de la divertismente de Mozart până la cover-uri rock. 

MAI MULTE
         
         
         
Banner sub stiri home
 Banner sub stiri home Banner sub stiri home Banner sub stiri home
Avocati Cluj
Contacte teatre


View Contacte Teatre in a larger map

VIDEO
Colorand griul