Banner sub header stanga

All Shoes

Home
Interviu: Kimmo Pohjonen la Gărâna 2014
de: Ioana Taut Interviu

Kimmo Pohjonen este un acordeonist finlandez extrem de apreciat, care iese în evidenţă prin originalitatea şi imaginaţia cu care abordează acest instrument. Astfel, el aduce creativitatea muzicală la un nivel înalt, oferind publicului o experienţă total aparte atunci când urcă pe scenă. în acest an, Kimmo Pohjonen a fost unul dintre cei mai aclamaţi artişti prezenţi la cea de-a optsprezecea ediţie a Festivalului de Jazz de la Gărâna.

Ultimele articole
RECOMANDĂRI
Arte vizuale Evenimentul de Închidere al Expoziției „Insula Eternei Primăveri” la Biblioteca Naţională a României

Avem plăcerea de a anunța că miercuri, 30 iulie 2014, la ora 19:00, se va desfășura la București evenimentul de închidere al expoziției de pictură “Insula Eternei Primăveri”, spațiul expozițional Symposium, Biblioteca Națională a României, Bulevardul Unirii nr. 22. Expoziția, rod al taberei de creație din Madeira, Portugalia, s-a bucurat de un real succes, fiind primită cu bucurie de marele public, de colecționari, de Institutul Cultural Român, Institutul Cultural Român din Lisabona și Uniunea Artiștilor Plastici din România.

MAI MULTE
Muzica BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL la prima ediţie: Jaya the Cat, Subcarpați, Alexandrina, Boogie Belgique şi mulţi alţii

Prima ediție a Festivalului internațional de muzică BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL aduce pe scenă, în perioada 22 – 24 august, artiști de marcă, precum Jaya the Cat, Subcarpați, Boogie Belgique, Alexandrina, URMA, DJ Ravin & Theodosii Spassov, COMA, BaBa ZuLa, Maria Răducanu și mulți, mulți alții, în cadrul unui eveniment organizat în Parcul Herăstrău, de Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București. 

MAI MULTE
Teatru Rezultatele preselecţiei Galei Tânărului Actor – HOP 2014

În zilele de 15, 16 şi 17 iulie  UNITER a organizat preselecţia pentru Gala Tânărului Actor, unde s-au prezentat 179 de tineri absolvenţi ai facultăţilor de teatru din Bucureşti şi din ţară.

MAI MULTE
Teatru „Cyrano de Berjerac, poate...” la Reactor de creaţie şi experiment

Un one man show tragi-comic, bazat pe povestea actorului Albu din “Larry Thompson sau tragedia unei tinereţi” de Dusan Kovacevic, spectacolul se folosește de bucuria lui Albu (veşnicul figurant) de a juca, pentru a oferi o imagine diferită de cea a actorului blazat, pentru care vocația s-a transformat treptat în chin.  

MAI MULTE
         
         
         
Banner sub stiri home
 Banner sub stiri home Banner sub stiri home Banner sub stiri home
Avocati Cluj
Contacte teatre


View Contacte Teatre in a larger map

VIDEO
Colorand griul