Banner sub header stanga

All Shoes

Home
Solitaritate, prezență salutară la Avignon 2014
de: Cristina Modreanu Cronica teatrului contemporan

Luna iulie a marcat un moment important pentru teatrul românesc: din 1996, când Silviu Purcărete a prezentat Danaidele aici, nici un regizor român și nici un teatru din România nu a mai fost inclus în programul oficial al Festivalului de la Avignon până anul acesta. După 18 ani în care am fost prezenți doar din când în când în secțiunea Off, spectacolul Solitaritate, scris și regizat de Gianina Cărbunariu și produs de Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu, a fost inclus în secțiunea IN a primei ediții curatoriate de actorul, dramaturgul și regizorul Olivier Py, fost director al Odeon Theatre de l’Europe din Paris.

 

Ultimele articole
RECOMANDĂRI
Muzica QuartFest: Primul festival de cvartete din România va avea loc la Cluj, între 29 şi 31 august

Pentru că iubim tare mult muzica bună şi suntem îndrăgostiţi de Cluj şi oamenii săi, ne-am hotărât să facem aici primul festival din România dedicat cvartetelor de coarde. Ne mai plac şi ieşirile în aer liber, aşa că îl facem în Iulius Parc, între 29 şi 31 august. Vor fi 3 seri în care ne vom bucura împreună de o atmosferă relaxată şi de concerte care mai de care: de la valsuri clasice până la jazz şi de la divertismente de Mozart până la cover-uri rock. 

MAI MULTE
Film Filme românești, concerte și spectacole culinare la Divanul Degustătorilor de Film și Artă Culinară

Din selecția celei de-a cincea ediții a Divanului Degustătorilor de Film și Artă Culinară fac parte 19 filme românești, reclame și animații de arhivă.

MAI MULTE
Carte Te aşteptăm în librărie: EXPLOREAZĂ! Cărţile te orientează

Editura Herald anunţă lansarea celei de-a VI-a ediţii a campaniei naţionale TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE 2014, care se desfăşoară anul acesta sub sloganul EXPLOREAZĂ! Cărţile te orientează, în perioada 1 august – 1 noiembrie 2014. Cu o istorie de 5 ediţii care au stârnit interesul a mii de cititori, iubitori ai cartilor Herald, sute de librării din ţară şi de librari interesati să deschidă o interacţiune vie cu publicul, zeci de parteneri media şi sponsori, campania TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE este singurul proiect naţional care încurajează redescoperirea librăriei ca spaţiu dedicat informării, dezvoltării prin explorare culturală.

MAI MULTE
Carte Curs de iniţiere în şamanism la Fundaţia Calea Victoriei

Samanismul este un subiect spre care cineva ar putea veni din curiozitate, in care intra fascinat si din care nu mai iese foarte usor sau, in orice caz, nu cum a intrat. Fundatia Calea Victoriei va ofera aceasta sansa prin atelierul Samanismul: initiere, extaz si gindire magica (18-22 august) sustinut de Mario Barangea.

MAI MULTE
         
         
         
Banner sub stiri home
 Banner sub stiri home Banner sub stiri home Banner sub stiri home
Avocati Cluj
Contacte teatre


View Contacte Teatre in a larger map

VIDEO
Colorand griul