Banner sub header stanga

Banner sub header dreapta

Home
Un spectacol obosit: A murit Tarelkin! la TN Iași
de: Nicoleta Munteanu Teatru

„Ce pustiu! Și niciun suflet de om (...) numai diavoli...”, clamează cu gura căscată într-un rânjet deopotrivă zguduit de exasperarea propriei existențe și cinic Tarelkin. De aici ar fi putut începe Ovidiu Lazăr spectacolul pentru a lăsa textul să pulseze, ricoșând în conștiința spectatorului și obligându-l să se confrunte cu derizoriul, grotescul, ticăloșia și nebunia unei lumi din care Tarelkin nu e decât un pion, un mecanism care, asemenea unui Hopa-mitică, se învârte, înșurubându-se bine în realitate, atinge aparent înfrânt pământul și, cu un nou impuls, se ridică arătând lumii o altă față, o coloană vertebrală la fel de puternică în maleabilitatea ei primară. 

Ultimele articole
RECOMANDĂRI
Teatru Despre Gala Premiilor UNITER

10 premianţi, 33 de nominalizaţi şi peste 500 de invitaţi din Bucureşti şi Târgu Mureş sunt aşteptaţi să petreacă o seară imperială la Palatul Culturii din Târgu Mureş în 28 aprilie. Spectacolul-eveniment ce răsplăteşte performanţa în teatrul românesc va începe la 21.00 şi va fi transmis în direct pe TVR1, Radio România Cultural şi online pe www.tvr.ro şi www.uniter.ro

MAI MULTE
Carte Lansare: „Despre sex, dragoste și alte vicii”, de Ioana Cristina Teodorescu, în Club A

Club A vă invită miercuri, 16 aprilie, începînd cu ora 19.00 la ediția a 12-a a PoetikA, un eveniment literar care aduce în fața dumneavoastră scriitori contemporani. Vor citi Octavian Soviany, Cosmin Perța, George Chiriac, Ioana Cristina Teodorescu, Radu Ștefănescu, Matei Fuioagă, Dan Călin, Tiberiu Neacșu.

MAI MULTE
Teatru 24 de primăveri înfloresc de Ziua Teatrului Excelsior

Bucuria de a trăi prin teatru, alături de spectatori, de cei mai sinceri şi inocenţi dintre ei, copiii, este unică şi ea se petrece cu aceeaşi intensitate de 24 de ani. Există în inima Bucureştiului, un loc hărăzit de zeiţele artelor cu cele mai alese daruri. Aici, în strada Academiei nr. 28, în Casa Poveştilor, Teatrul Excelsior are întotdeauna uşile larg deschise.

MAI MULTE
Arte vizuale Experimentează designul vestimentar prin noile tehnologii de fabricaţie digitală: Architecture in Fashion, 21-27 aprilie 2014

Ultimele 2 săptămâni de înscriere în cadrul workshopului de arhitectură parametrică, Architecture in Fashion, 21-27 aprilie 2014 - o experienţă propusă de echipa şcolii Parametrica [digi fab school]. ARIAN HAKIMI NEJAD, Arhitect Zaha Hadid Architects Londra – invitat special. 

MAI MULTE
         
         
         
Banner sub stiri home
 Banner sub stiri home Banner sub stiri home Banner sub articole preferate
Avocati Cluj
Contacte teatre


View Contacte Teatre in a larger map

VIDEO
Colorand griul