Banner sub header stanga

All Shoes

Home
Peter Hurley: „Eu încerc să pun șinele în fața unui tren care e în mișcare.”
de: Cristina Enescu Interviu

Un irlandez descins și rămas acum 20 de ani în România, care a descoperit mai multe despre România decât mulți dintre noi. Peter Hurley a făcut și face proiecte culturale în ciuda tuturor („de ce se agită ăsta aici?” și pentru toți, cu o încredere și un drag de țara asta și de oamenii ei care pe mulți dintre ai noștri pur și simplu îi stupefiază.

Ultimele articole
RECOMANDĂRI
Muzica QuartFest: Primul festival de cvartete din România va avea loc la Cluj, între 29 şi 31 august

Pentru că iubim tare mult muzica bună şi suntem îndrăgostiţi de Cluj şi oamenii săi, ne-am hotărât să facem aici primul festival din România dedicat cvartetelor de coarde. Ne mai plac şi ieşirile în aer liber, aşa că îl facem în Iulius Parc, între 29 şi 31 august. Vor fi 3 seri în care ne vom bucura împreună de o atmosferă relaxată şi de concerte care mai de care: de la valsuri clasice până la jazz şi de la divertismente de Mozart până la cover-uri rock. 

MAI MULTE
Concurs Concurs de fotografie urbană: City Rhythm

Art Act Magazine şi Fundaţia Calea Victoriei lansează concursul de fotografie City Rhythm. În perioada 31 iuiie – 8 august, postează pe profilul personal de Facebook o fotografie cu un subiect din mediul urban realizată de tine, foloseşte hashtag-ul #cityrhythm, iar noi îţi vom oferi un loc la Atelierul de fotografie urbană: de la „poze” la fotografii (11-13 august) cu Valentin Boboc, organizat de Fundaţia Calea Victoriei. Tot ce trebuie să mai faci pentru a intra automat în concurs e să dai Like Paginii noastre de Facebook.  

MAI MULTE
Teatru Create.Act.Enjoy: casting pentru actori și dansatori la Cluj

Compania independenta de teatru si film CREATE.ACT.ENJOY cauta actori/dansatori pentru productia „LOST IN TRANSITION” - un spectacol de teatru-dans care va avea premiera in Cluj-Napoca, in luna octombrie.

MAI MULTE
Arte vizuale „Drumuri brâncuşiene”, ediţia a II-a la Craiova

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” organizează, în perioada 01-31 august 2014, a doua ediţie a Simpozionului Internaţional de Sculptură „Drumuri brâncuşiene”.

MAI MULTE
         
         
         
Banner sub stiri home
 Banner sub stiri home Banner sub stiri home Banner sub stiri home
Avocati Cluj
Contacte teatre


View Contacte Teatre in a larger map

VIDEO
Colorand griul