Banner sub header stangaBanner sub header stanga

All Shoes

Home
Maidan: Marele premiu, Astra Film Festival 2014
de: Radu Toderici Film

Pentru Maidan şi regizorul ucrainean Seghei Loznitsa, festivalul Astra a fost un simplu caz de veni vidi vici. Filmul, copleşitor de la prima proiecţie, era bănuit ca un posibil câştigător, dar Loznitsa nu părea chiar în temă, din moment ce a lipsit din sală în momentul în care era anunţat drept câştigător al marelui premiu al festivalului. 

Ultimele articole
RECOMANDĂRI
Film Inima cinemaului documentar bate la Sibiu, din 6 octombrie!

Inima cinemaului documentar bate la Sibiu începând de luni, 6 octombrie 2014, la cel mai important festival de profil din România și din Europa Centrală și de Est - Astra Film Festival.

MAI MULTE
Teatru Americanul Eli Simon şi Alexandru Dabija deschid stagiunea la TN Cluj

În noua stagiune 2014/2015, Teatrul Naţional din Cluj-Napoca propune un set de evenimente şi spectacole variate, venind în întâmpinarea dorinţelor şi exigenţelor publicului teatral clujean.

MAI MULTE
Film Întâlnire cu România la Astra Film Sibiu, 2014

Cea de-a XXI-a ediție a Astra Film Festival, care va avea loc între 6 și 12 octombrie 2014 la Sibiu, prezintă o selecție a celor mai recente documentare filmate în România, de autori români și străini, reprezentând o radiografie a societății românești din perioada comunistă până în prezent. Filmele abordează subiecte sensibile actuale și episoade istorice controversate.

MAI MULTE
         
         
         
Banner sub stiri home
 Banner sub stiri home Banner sub stiri home Banner sub stiri home
Avocati Cluj
Contacte teatre


View Contacte Teatre in a larger map

VIDEO
Colorand griul